Syyskokous ja pikkujoulut

16.11.2019 klo 13

Seuran sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut

Tervetuloa Sydän-Hämeen Ratsastajien sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 16.11.2019 Sappeen Majatalolle kello 14.

Sydän-Hämeen Ratsastajien ja Sappeen Ratsutilan pikkujoulut lauantaina 16.11.2019!

Tänä vuonna pikkujouluja vietetään tallilla ja Majatalolla. Päivän ohjelma on seuraava:
Klo 15:00 kokoontuminen tallille – rakennetaan porukalla leikkimielinen tehtävärata, valitaan joukkueet ja joukkueille hevoset. ”Kisa” alkaa kun rata valmis ja hevoset varustettu. Kilpailu on erittäin totinen ja parhaille pareille on luvassa tietenkin mahtavia palkintoja.

Kisoihin voi osallistua kaiken ikäiset lapset ja aikuiset, seuralaiset, tallilaiset ja heidän vanhemmat, puolisot ym.
Aiempaa ratsastuskokemustakaan ei tarvitse sillä radalle saa mukaansa taluttajan ja rata rakennetaan kaikille sopivaksi.

Kisojen jälkeen n. 17.00 aikoihin on mahdollista vaihtaa vaatetta ja siistiytyä Majatalolla.
Klo 17.30 Ruokailu ja pientä ohjelmaa. Mahdollisuus käydä saunassa ja poreammeessa. Omat pyyhkeet ja uima-asut mukaan.
Klo 20.00 Aikuisten ilta jatkuu ja alaikäiset lähtevät kotiin. Saunomista, juttelua ja innokkaimmat lähtevät katsomaan Sappeeseen Arttu Wiskaria.

Pikkujoulut ovat ilmaiset S-Hr:n jäsenille ja Sappeen Ratsutilan asiakkaille. Muille (vanhemmat, sisarukset,puoliset jne) osallistumisen hinta 10€/hlö.
Mikäli haluat jäädä yöksi Majataloon (vain aikuiset) on yöpymisen hinta 10€/hlö.
Ilmoittautumiset tallin seinallä olevaan taulukkoon tai sähköpostilla sydanhameenratsastajat@gmail.com  keskiviikkoon 13.11. mennessä.
Muista ilmoittaa mahdolliset allergiat/erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä.